KEMENANGAN DEMI KEMENANGAN

by Mahasiswa Penggerak | 7:01 PM in |


SALAM kemenangan buat Pakatan Rakyat di Permatang Pasir, dengan kemenangan majoriti sebanyak 4,551 undi mengalahkan pencabarnya daripada UBN, Rohaizat Othman telah membuktikan bahawa gelombang Pakatan Rakyat adalah semakin hampir untuk menembusi tembok PRU 13 nanti. biarpun apa yang cuba disampaikan oleh pemimpin UMNO bahawa mereka telah menjangkakan kekalahan tersebut, namun jauh di sudut kekalahan mereka menampakkan bukti bahawa gelombang kejatuhan UBN semakin hampir.

Tahniah sekali lagi buat PAS dan Pakatan Rakyat terutamanya kepada Salleh Man yang telah menunjukkan semangat juang yang tinggi untuk menegakkan Islam di bumi Pulau Pinang dan seterusnya di bumi Malaysia yang kita cintai ini.

Ingatlah firman Allah Taala dalam al-quran, Surah al-Nashr(ayat 1-3) yang bermaksud:

apabila telah datang pertolongan Allah dan kemenangan, dan engkau melihat manusia berbondong-bondong masuk agama Allah, maka bertasbihlah dengan memuji Tuhan-Mu dan mohonlah ampunan kepada-Nya, sungguh Dia Maha Penerima taubat

0 comments:

JALAN DAKWAH TERBUKA LUAS

JALAN DAKWAH TERBUKA LUAS
NYATAKAN SOKONGAN ANDA DENGAN MELETAKKAN LOGO INI DI BLOG ANDA!

Mahasiswa Penggerak

Meninjau Terus Mahasiswa Daily

Program AnakNegeri

Agenda Semasa

Loading...

Pengumuman

Pesta Buku & Penulisan 2009 akan diadakan di UIAM pada 9/10/09 sehingga 11/10/09 bertempat di KAED Galeri & KAED Auditorium, Universiti Islam Antarabangsa bersempena Pesta Konvokesyen UIAM.

Bicara Mahasiswa


ShoutMix chat widget

Senarai Artikel

Buku Terbaru Tuan Guru

Detik itu

Selamat Datang

Selamat Datang

Kedatanganmu d'tunggu

Kedatanganmu d'tunggu

Laman TazkirahMengapa kamu suruh orang lain (mengerjakan) kebajikan, sedang kamu melupakan diri (kewajiban) mu sendiri, padahal kamu membaca Al Kitab (Taurat)?
Maka tidakkah kamu berfikir?”

(Al-Baqarah, ayat 44)
SENYUM ITU SEDEKAH

SENYUM ITU SEDEKAH

Bersama Mahasiswa Penggerak

HarakahDaily